Témák, amikben sokszor segítséget kértek

Témák, amikben sokszor segítséget kértek

Női fitness személyi edző segítségével

2019. március 04. - Chef nagykonyhai berendezések

Női fitness gyerekes anyukáknak privát környezetben.

Sokszor merül fel a kérdés, hogy hova mehetnének az anyukák edzeni gyerekkel együtt mielőtt még óvodába kezd járni. Egy kedves barátom Szakál Kata 2 éve indított el egy privát női fitness stúdió és fitness edzőterem vállalkozást, a SHE Fitness céget, amelyben jelenleg két privát edzőterem van. Budapest 13. kerület, a Westend mellett található az egyik stúdió, benne 3 privát edzőterem. Budapest 3. kerület Feelwell Centrumban található a másik fitness stúdió, benne 2 privát edzőterem.

Személyi edző

Személyi edző közreműködik minden órán. Az első ingyenes edzésen és konzultáción összerakjátok a női edzésterv részleteit amire szükséged van, és utána indul heti rendszerességgel az edzés program. A személyi edző fel van készülve arra, hogy a gyermekedet is bevonja az edzésbe. Amennyiben őt mégsem érdekelné az edzés, akkor obuda_1.jpgprivát, biztonságos környezetben Veled közösen tud rajzolni, játszani vagy képeskönyveket nézegetni. Nagyon ajánlom, mert már egy hónap múlva látni fogod a változást, hogy elindulsz a kitűzött cél felé.

Női fitness terem Budapest 2 helyszínén

Mindkét helyszín nagyon könnyen megközelíthető. A 13. kerületben a Csanády u. 21. alatt található a fitness terem, nem messze a Westend bevásárlóközponttól. Óbudán, a 3. kerületben az Árpád hídtól 3 perc sétára a Fő tér mellett található a Feelwell Centrum, ahol pár hónapja beindult az új stúdió, két benne két edzőterem.

A bejegyzés trackback címe:

https://kitudsegiteni.blog.hu/api/trackback/id/tr4114668677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hir6kommentár 2024.03.01. 11:41:00

Nagyon hasznos cikk - személyi edzőt kereshetsz a tutitrener.hu weboldalon is. Sok sikert!
süti beállítások módosítása